Online booking

Via het online boekingssysteem kan in één muisklik de prijs worden gegeven van de gewenste zending en geboekt worden.

Lees meer

Ordermanagementsysteem (OMS)

Om klanten op de hoogte te houden van zendingen kan gebruik worden gemaakt van een ordermanagementsysteem. In dit systeem kunt u uw orders zelf toevoegen en volgen waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Lees meer

Track & Trace

Kunt u alleen uw zending volgen als u gebruik maakt van ons Ordermanagementsysteem? Nee  U kunt ook uw zending volgen als u geen gebruikt wenst te maken van ons Ordermanagementsysteem.

Indien wenselijk ontvangt u van ons een voorbericht. In dit voorbericht staat een hyperlink. Als u op deze linkt klikt krijgt u de basis gegevens van uw zending te zien.

Transportverzekeringen

Een belangrijk onderdeel van transport is een transportverzekering. Met onze betrouwbare transportverzekering is uw transport in goede handen.

Lees meer

Gasmeten

Tijdens transport heeft een container weinig ventilatie. Bij het openen van de container kunnen er gassen vrijkomen die een gevaar vormen voor de gezondheid.

Lees meer

Schade afhandeling

Het kan voorkomen dat uw goederen schade oplopen tijdens transport. Wij nemen u de zorg uit handen en handelen de schade af.

Lees meer