Activiteiten

Van zeevrachten tot en met de gehele douaneafwikkeling en andere aanvullende diensten. Bij ons staat de klant centraal. Als ketenregisseur van uw supply-chain weten wij feilloos te schakelen in deze kritische processen waarbij wij het transport afstemmen op uw bedrijfsprocessen.

Zeevracht

Door onze jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde rederijen, zijn wij in staat u een optimale en betrouwbare service te verlenen voor zowel uw import- als exportverschepingen.

Bekijk activiteit

Luchtvracht

Indien vervoer over land of over zee te veel tijd in beslag neemt, dan is luchtvracht vaak het beste alternatief.

Bekijk activiteit

Transport per Trein

Het containertransport per trein vanuit China is sterk in opmars. Deze “zijderoute” was in het verleden een netwerk van karavaanroutes door Centraal-Azië.

Bekijk activiteit

Intermodaal transport

Intermodaal containervervoer is een vorm van transport waarbij goederen in containers met meerdere vervoermiddelen worden getransporteerd.

Bekijk activiteit

Warehousing

Wij bieden onze klanten een “totaal logistiek” concept aan, waarbij het niet alleen gaat om het transporteren en afhandelen van goederenstromen maar ook om value added logistics.

Bekijk activiteit

Douane afhandeling

Met ons team van gediplomeerde declaranten zijn wij als specialist in staat u een vlekkeloze en snelle douaneafhandeling aan te bieden. 

Bekijk activiteit